Tystnad

Hej där! 
Det var ett tag sen jag skrev sist, vet faktiskt inte när det va. I tisdags? Vet inte varför men jag har bara skjutit på det och tänkt äsch jag tar det sen, men det har inte blivit sen förens nu. 
Jag kan inte riktigt säga vad jag har gjort heller för helt ärligt så har jag typ inte gjort något. Gått i skolan varje dag (förutom onsdagen när jag bara gav upp och åkte hem) och sen så har jag läst rätt så mycket. 
Jag känner att jag inte riktigt har något att säga, det börjar kännas tjatigt med alla dessa inlägg om hur jag mår och hur mycket allt suger. Jag känner även att det är jobbigt att öppna upp sig och berätta vad som pågår i mitt huvud. Jag tror att många tror att jag kommer framåt, och det gör jag också, men att ha blivit gladare gör det svårare att släppa fram känslor och dem liksom byggs på och när det blir för mycket så glider jag bakåt igen. 
Jag har ändå mått bra de senaste dagarna, det är egentligen bara idag som det blev jobbigt igen. Det krävs så extremt lite för att jag ska falla tillbaka, något som andra inte ens tänker på, men jag tar varenda litet tecken på att inte är behövd och att ingen egentligen vill ha mig som vän och att jag är jobbig och  att jag är ful och äcklig och aa, det bara fortsätter. 

Öppnade en lyckokaka igår tyvärr så är det enda jag kan göra är att fnysa. Negativ nr1, jag vet.



Vardag | | Kommentera
Upp